Shitëse (8)

Kompania

Ravmen Kosova

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13-05-2022

Data e perfundimit

12-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

8 Pozita të hapura për shitëse në lokalin Ravmen Kosova:
 
Albi Mall – 2 Shitëse
Grandstore – 2 Shitëse
Abi Çarshia – 4 Shitëse
 
Kandidatet e interesuara duhet t’i plotësojnë këto kritere:
  • Aftësi në sektorin e shitjes
  •  Aftësi të komunikimit
  • Të jenë të motivuara dhe ambicioze

Të interesuarat duhet të dërgojnë CV-në në  emailin:  [email protected]

Kandaditet e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.
Apliko këtu