www.ofertapune.net Shitës/e | PunaIme

Shitës/e

Kompania

ProMaxx Store

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

24-10-2023

Data e perfundimit

29-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Shitës/Shitëse

Ne jemi në kërkim të një personi të përkushtuar që ka një qëndrim pozitiv ndaj klientëve dhe një aftësi të jashtëzakonshme për të krijuar lidhje të fortë me ta.

Nëse ju jeni një individ i vendosur dhe motivuar për të arritur sukses në një mjedis të shpejtë, atëherë jeni personi që po kërkojmë.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”, të kontaktojnë në:
[email protected] ose në numrin tonë kontaktues 049/ 33 55 11.

Gjendemi në Fushë Kosovë, në objektin e A&M Mega Store kati i dytë.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?