www.ofertapune.net Shitës/e | PunaIme

Shitës/e

Kompania

N Sport

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03-05-2023

Data e perfundimit

02-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

N Sport hapë konkurs për:

 Shitës/e 

Lokacioni: Prishtinë (Albi Mall)

Të gjithë të interesuarit të aplikojnë në emailin: [email protected]

Apliko këtu