www.ofertapune.net Shitës/e | PunaIme

Shitës/e

Kompania

N Sport

Data e publikimit

06-03-2023

Data e perfundimit

05-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

N Sport hapë konkurs për: 

 Shitës/e 

Në lokacionet: 

Prishtinë – Albi Mall 

Fushë Kosovë – Avior

Të gjithë të interesuarit të aplikojnë në emailin: [email protected]

Apliko këtu