www.ofertapune.net Shitës/e | PunaIme

Shitës/e

Kompania

JYSK

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-01-2023

Data e perfundimit

02-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

 

Shitës/e në JYSK Prishtina Mall

Konkurs pune në JYSK Prishtina Mall Nxitoni! Kanë mbetur vetëm edhe disa vende të lira.

Nëse keni aftësi të mira në shitje, shërbim ndaj konsumatorit dhe dëshironi të zhvilloni karrierën tuaj, atëherë aplikoni si Shitës/e duke dërguar CV-në tuaj në 𝐡𝐫@𝐣𝐲𝐬𝐤-𝐤𝐬.𝐜𝐨𝐦 dhe përfitoni nga benefitet që JYSK ofron.

Afati për aplikim: 05 – 31.01.2023

Apliko këtu