www.ofertapune.net Shitës/Shitëse | PunaIme

Shitës/Shitëse

Kompania

ALBED

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-04-2023

Data e perfundimit

28-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

ALBED SALLONI I MOBILIEVE

PRISHTINË

Pika shitëse në Prishtinë shpall konkurs pune.

  1. Shitëse/Shitës 3 pozita

Përshkrimi I punës dhe detyrat

  • Kujdesi dhe shërbimi ndaj klientëve
  • E preferuar përvoje pune në fushen e njejtë
  • Te këtë aftësi të mira komunikimi
  • Aftësi për bashkëpunim në ekip

Të interesuarit paraqiten në showroom Prishtine rruga Rrafshi I Kosoves nr 156 (Cagllavice) ose në numrin e kontaktit. 045 504 773

Linku per lokacion: https://goo.gl/maps/Y3a9hb5NGEqX21aZ8

Cv mund të dergoni në email adresen: [email protected]

Konkursi mbetet I hapur 30 ditë nga data e publikimit.

 

Apliko këtu