www.ofertapune.net Shitës/e (3) | PunaIme

Shitës/e (3)

Kompania

Gorenje Departament Store

Lokacioni

Lipjan

Data e publikimit

16-01-2023

Data e perfundimit

02-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS PUNE për qytetin e Lipjanit

Pozita: Shitës/e – 3 pozita
 
Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të mirëpres klientët, asistoj dhe sygjeroj në shitje;
  • Përgatit, organizon dhe vendosë produktet nëpër rafte;
  • Përkujdeset që të jenë të vendosura të gjitha çmimet e artikujve në rafte;
  • Si dhe zhvillon detyra tjera të natyrës së punës.

Kualifikimet profesionale

  • Diplomë e Shkollës së Mesme;
  • Eksperiencë pune në shitje për të paktën 1 vit;
  • I/e motivuar dhe ambicioz/e;
  • Aftësi të theksuara organizative, komunikuese dhe ndër-personale.

Aplikoni duke dërguar CV-në në emailin [email protected]
Konkursi qëndron i hapur nga data 16.01.2023 deri më 29.01.2023
Për më shumë informacione kontaktoni në këta numra të telefonit 049 77 77 52 (nga ora 08:00 deri në orën 16:00).

* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Apliko këtu