Shitës/e

Kompania

N Sport

Data e publikimit

05-05-2022

Data e perfundimit

04-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

N Sport hapë konkurs për: 

Shitës/e

Të gjithë  të  interesuarit të aplikojnë në emailin: [email protected]

Albi Mall- Prishtinë

Avior Mall – Fushë Kosovë

Apliko këtu