www.ofertapune.net Shitës/e (2), Asistent/e i/e Shitjes (3) | PunaIme

Shitës/e (2), Asistent/e i/e Shitjes (3)

Kompania

Di Casa Home Design

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03-05-2023

Data e perfundimit

02-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Di Casa Home Design hap konkurs pune për këto pozita:

2X Shitës/e

Kualifikimet:

 • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm;
 • Përvoje pune +2 vite në shitje ose shërbim ndaj klientëve;
 • Te jetë e motivuar te punojë e pamvarur dhe ne ekip
 • Të jetë i/e organizuar;
 • Fleksibil dhe i/e shpjetë në zgjidhjen e problemeve;
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese;

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës;
 • Ambient dinamik të punës;
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional;
 • Pagë konkurruese.

3X Assistant/e të Shitjes

Kualifikimet:

 • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm;
 • Të jetë i/e organizuar;
 • Fleksibil dhe i/e shpjetë në zgjidhjen e problemeve;
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese;

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës;
 • Ambient dinamik të punës;
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional;
 • Pagë konkurruese.

  Konktakti: +383 48 600 002
  E-mail: [email protected]

Apliko këtu