www.ofertapune.net Shitës/e (2) | PunaIme

Shitës/e (2)

Kompania

Aldex Qeramika

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

21-03-2023

Data e perfundimit

02-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kompania e mirënjohur Aldex Qeramika kërkon të punësojë dy shitës/e:
  • Vendi: Pejë

Përgjegjesitë

  • Shkathesi të mira në prezentim dhe negocim me blerësit potencial
  • Planifikimin & Menagjimin e shitjes
  • Pergjegjes për zhvillimin dhe aktivitetin e shitjes
  • Targetimin e bleresve te rinj,inicimin e mundesive te reja për kompaninë

Përparesitë:

  • Se paku 1 vjet pervojë pune, përparesi në  lëmin perkatese (Qeramike dhe Sanitari)
  • Te ketë kryer apo ne vazhdim te fakultetit, drejtimi Ekonomik,Marketing ,Adminstrim Biznesi ose drejtime të ngjajshme

E nevojshme për aplikim eshte CV-ja

Të interesuarat të aplikojnë ne email:
[email protected]

www.facebook.com/AldexGroup
ose për informata me të hollësishme 

mob: +383 45 50 50 10
 
Apliko këtu