www.ofertapune.net Shitës/e (2) | PunaIme

Shitës/e (2)

Kompania

Nuka Home

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

13-03-2023

Data e perfundimit

31-03-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Pozita :

2 Shitës/Shitese – NUKA HOME

  • Të ketë së paku 1 vite përvojë pune
  • Te jet i motivuar te punoj i pamvarur dhe ne ekip
  • Te ket aftesi te mira komunikative
  • Punesimi me orat te plote

Benefitet sipas kontrates me ligjet ne fuqi te Kosoves

VendiI punes: NUKA HOME, FUSHE KOSOVE

Ju dergoj kerkesen per shpalljen e rradhes per 2 pozita te hapura per “NUKA HOME” Fushe Kosove

Aplikacionet mund te dergohen deri me 31/03/2023

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar Cv dhe nje pershkrim motivues per veten e tyre në emailin [email protected] duke e cekur poziten per te cilen aplikojn

Apliko këtu