Shitës/e

Kompania

hr@minimax-ks.com

Telefoni

045/266-007

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06/10/2021

Data e perfundimit

31-10-2021

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Përgjegjësitë Kryesore:

  • Të kontribuoj direkt me punën e tij/saj në rritjen e shitjeve dhe realizimin e targeteve;
  • Të jetë në gjendje që gjithmonë të gjej zgjidhjen e duhur për blerësin apo të ofroj disa zgjidhje alternative;
  • Te kujdeset që stoku të mos jetë mungesë;
  • Të ekspozoj artikujt dhe mirëmbaj hapësirat e shitjes;

Kërkesat për këtë pozicion janë:

  • Të ketë përfunduar shkollën e mesme.
  • Etikë e lartë profesionale dhe orientim drejt shërbimit ndaj klientit

Kontakt:

email: hr@minimax-ks.com

Numri telefonit: +38345266007

Apliko këtu