www.ofertapune.net Shitës, Dizajner/e, Zyrtar/e për Marketing, Sanitare | PunaIme

Shitës, Dizajner/e, Zyrtar/e për Marketing, Sanitare

Kompania

Mr. Bricolage

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-05-2023

Data e perfundimit

06-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Mr.Bricolage ka plane të mëdha dhe ju mund të jeni pjesë e tyre!

Mr.Bricolage është një histori solidariteti dhe sipërmarrësish vizionarë dhe përpara popullarizimit të termit “Bëje vetë”, Shoqata Kombëtare e Promovuesve të Bëje Vetë (ANPF), e cila qe nga vitet e 80-ta u quajt Mr.Bricolage dhe u krijua nga 13 dyqane të pavarura harduerike në rajonin e Orléans, Francë. Fryma e sipërmarrjes është pjesë e ADN-së sonë dhe ka qenë suksesi ynë për më shumë se 50 vjet.

Sot, Grupi ynë është krenar që është rrjeti më i madh lokal i dyqaneve DIY në Francë, me një markë të fortë që shkëlqen në mbarë botën dhe më e fundit është Prishtina.

Ne do të jemi më se të lumtur t’ju mirëpresim në aventurën tonë më të re, prandaj ne ju ftojmë të i bashkangjiteni ekipit tonë në pozitat si më poshtë:

  1. Shitës
  2. Dizajn dhe Marketing
  3. Sanitare (orar te plotë)

Lokacioni: Mr. Bricolage Prishtina Mall

Për të aplikuar, dërgoni CV-në tuaj në e-mail adresën: [email protected]

Ose na kontaktoni në numrin e telefonit: 049 970 950

Apliko këtu