www.ofertapune.net Shitës Ambullantivë | PunaIme

Shitës Ambullantivë

Kompania

MESSO GROUP SHPK

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Të gjitha qytetet

Data e publikimit

02/09/2020

Data e perfundimit

16-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

MESSO GROUP SHPK, shpall konkurs per :

2  Shitës Ambullantivë,  për tërë territorin e Kosovës.

Messo Group sh.p.k  është kompani e cila merret me shitjen e lëndës së parë për ëmbëlsira. Messo shpk tani është duke i zgjeruar kapacitetet e saja shitëse dhe logjistike dhe për këtë arsye kërkojmë punëtorë të cilet kanë vullnet dhe ambicje per të punuar dhe të na bashkangjiten ne rrugëtimin tonë drejt rritjes dhe zhvillitmit.

Kualifikimet

 • Niveli i mesëm i edukimit
 • I orientuar drejtë shitjes
 • Ambicioz
 • Kreativ
 • Punëtor
 • I besueshëm
 • Vetë-iniciativë
 • Të posedoj patentë shoferë të kategorisë B dhe të ketë pervojë në vozitje
 • Të ketë përvojë pune në shitje
 • T’i njohë terrenet

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Hulumtimi i tregut dhe gjetja e klientëve të ri
 • Viziton klientët, promovon dhe shet produktet e kompanisë
 • Kujdeset ndaj klientit ekzistues
 • Perfaqeson denjësisht kompaninë tek klientët

Të gjithë të interesuarit te dërgojnë CV-në në email adresen: [email protected].