www.ofertapune.net Shitës Ambulantiv, Komercialist | PunaIme

Shitës Ambulantiv, Komercialist

Kompania

Oaza Company

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-05-2023

Data e perfundimit

06-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kompania “OAZA COMPANY” SH.P.K., me adrese ne Magjistralja Prishtine – Ferizaj, Llapnaselle”, është në kërkim të njerëzve të ri, entuziastë dhe të motivuar për të punuar në pozitat: 

 • SHITËS AMBULANTIV

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • Arritja e objektivave të përcaktuara,
 • Vizita te rregullta të klientëve
 • Prezantimi i produkteve të kompanisë,
 • Përgjegjës për plotësimin e qëllimeve të përcaktuara dhe zhvillimin e marrëdhënieve  me klientë,
 • Përgjegjës për zhvillimin e komunikimit brenda ekipit,
 • Detyrat e përcaktuara nga mbikqyrësi.

KUALIFIKIMI DHE PERVOJA E KËRKUAR:

 • Përgatitja minimum shkolla e mesme
 • E domosdoshme përvojë pune në fushën e shitjes
 • Aftësi komunikuese me klientë
 • Efikas në punë ekipore
 • Aftësi për punë nën presion
 • Aftësi të mira negocimi dhe bashkëpunimi,
 • Patente Shoferi – Kategoria “B”

 • KOMERCIALIST

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE

 • Arritja e objektivave mujore të percaktuara,
 • Vizita te rregullta tek klientet sipas planit te vizites,
 • Prezentimi i produkteve te kompanise,
 • Pergjegjes per plotesimin e qellimeve te percaktuara, dhe zhvillimin e marredhenieve me kliente ne territorin e caktuar,
 • Pergjegjes per zhvillimin e komunikimit me klientët dhe brenda ekipit,
 • Detyra te percaktuara nga mbikqyresi.
 • Të respektojë politikat dhe procedurat e kompanisë.

  KUALIFIKIMI DHE PERVOJA E KERKUAR

 • Minimum shkolla e mesme, përparësi pergatitja Universitare
 • Minimun 2 vit pervoje pune ne fushe te njejte,
 • Aftesi te shkelqyeshme te komunkimit ne te folur dhe ne te shkruar,
 • Aftesi te mira negocimi dhe bashkepunimi,
 • Patente Shoferi – Kategoria B.

Aplikante/ët të cilët nuk permbushin kriteret e lartëcekura nuk do të konsiderohen!

Të gjithe të interesuarit mund te aplikojnë përmes butonit me poshtë

 

Apliko këtu