www.ofertapune.net Shitës Ambulantiv | PunaIme

Shitës Ambulantiv

Kompania

ELKA Internacional

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18-09-2023

Data e perfundimit

18-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

ELKA INTERNACIONL SH.P.K

Tel&Fax:+381601292

NRF     600040331

Zona Industriale Prishtine

“ ELKA INTERNACIONAL SHPK” Nje kompani e njohur  ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te produkteve ushqimore kerkon te punesoje:

                                                            Shites ambulantiv/ Prishtine

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Identifikimi i mundësive të reja të shitjes 
 • Raportimi në baza ditore gjatë vizitave në terren 
 • Përmbushja e objektivave të caktuara të shitjes mujore   
 • Komunikimi i përditshëm me klientët për shitjen e produkteve.   
 • Krijimin dhe mbajtjen e marrëdhënieve efektive me klientët aktual dhe potencial.

 Kerkesa per kandidatet:

 • Te kene experience pune  ne kete fushe me se paku 1 vit
 • Aftesi te mira komunikuese dhe negociuese.
 • Posedimi I lejes se  drejtimit.
 • Universiteti perben avantazh.
 • Mosha  22-30 vjec.
 • Paga do te jete e kenaqshme.
 • nga e hena-premte orari 8-16
 • Paga baze+%ne shitje targeted he bonuse
 • Faza trajnimit paguhet

 

-Vetem kandidaten qe do perzgjidhen do te informohen

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumentat tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja bashkangjitur fotografine tuaj ne emailin: [email protected]                                                                                                            

                                       

                                  18/09/20 23 Prishtine.