www.ofertapune.net Shitës Ambulantiv (2) | PunaIme

Shitës Ambulantiv (2)

Kompania

Besa Pharm

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18-05-2023

Data e perfundimit

02-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kompania “Besa Pharm’’ Sh.P.K. si përfaqësues ekskluziv dhe distributor për disa brende të njohura, në kuadër të zgjerimit të saj, hap konkurs pune për:

2 Shitës Ambulantiv

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Shpërndarja e porosive ditore;
 • Prezantimi dhe shitja e produkteve tek klientët ekzistues dhe të rinjë;
 • Të sigurojë disponueshmërinë e produkteve të kompanisë në pikat shitëse;
 • Raportimi në baza të rregullta.

Kualifikimet e nevojshme:

 • Diplomë e Shkollës së Mesme (kandidatët me Diplomë Universitare kanë përparësi);
 • Eksperiencë pune si shitës ambulantiv ose agjent i shitjes së paku një vit;
 • Njohuri të tregut për produkte parafarmaceutike, higjienike dhe produkte të fëmijëve;
 • Njohuri të punës me kompjuterë (MS Office – Word, Excel, PowerPoint);
 • Aftësi të mira komunikuese, negociuese dhe paraqitje profesionale;
 • Njohuri të gjuhës angleze (e preferueshme);
 • Patent shofer për kategorinë B.

Ne ofrojmë:

 • Pagë atraktive dhe bonuse;
 • Sigurim shëndetësor;
 • Trajnim dhe zhvillim profesional.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mailin [email protected]

Konkursi është i hapur deri me datën 02 Qershor 2023

Apliko këtu