www.ofertapune.net Shitës Ambulantiv (2) | PunaIme

Shitës Ambulantiv (2)

Kompania

Ujë Dea

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

26-08-2022

Data e perfundimit

24-09-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Konkurs pune

Qyteti: Pejë

Pozita: Shitës Ambulantiv (2)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Promovimin, organizimin dhe shitjen e proddukteve të kompanisë;
 • Zhvillimin e kanaleve të reja dhe konsumatorëve të ri;
 • Vizita të pëditshme të konsumatorëve
 • Mban kontakte të vazhdueshme me klient
 • Kontrollon afatet e produkteve dhe stoqeve
 • Raporton mbikqyrësin për ndryshimet në treg dhe lëvizjen e konkurrencës
 • Si dhe punë të tjera që lidhen me pozitën e tyre;

Kualifikimet e kërkuara:

 • Së paku shkolla e mesme
 • Përvojë pune së paku 1 vit
 • Të ketë njohuri për produktet ushqimore
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese.

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online në e-mail adresë: [email protected]

Konkursi skadon me 15.09.2022