www.ofertapune.net Shitës (2) | PunaIme

Shitës (2)

Kompania

Mix Fashion

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15/09/2020

Data e perfundimit

29-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Mix Fashion, tekstil për meshkuj me shumicë, shpall konkurs për:

2 shitës me përvojë në lëminë e tekstilit.

Mix Fashion është kompani e cila merret me shitjen dhe furnizimin e veshjeve për meshkuj me shumicë për qendra tregtare, lokale, butika, apo markete të ndryshme brenda dhe jashtë Kosovës.

Punëtorët të cilët kanë vullnet dhe ambicje për të punuar, të dërgonë CV-të e tyre në email [email protected]

Adresa e kompanisë: Zona Industriale – Prishtinë, Tregu me shumicë (përball Klan Kosova).