www.ofertapune.net Shitës | PunaIme

Shitës

Kompania

Mercurius Consulting

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11-04-2023

Data e perfundimit

25-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

POZITA:                            Shitës
REFERENCA:                     MC-013-23

QYTETI:                            Prishtinë
NR I POZITAVE:                   1

Mercurius Consulting është kompani e specializuar në fushën e rekrutimit dhe përzgjedhjes së stafit. Për zhvillimin e veprimtarisë së klientit tonë, në Industrinë e IT-së dhe Sistemeve të Sigurisë, jemi në kërkim të kandidatëve ambicioz për pozitën Shitës. Ai ose ajo do të përkujdeset për shërbimin e klientëve në dyqan.

PËRGJEGJËSITË:

 • Të shoqërojë klientët nga momenti i hyrjes në showroom, të prezantoj produktet, të realizoj shitjen, të merret me përcjelljen e inkasimit të pagesës.
 • Të këshilloj klientët për produktet dhe trendet e fundit të industrisë së teknologjisë informative dhe të sistemeve të sigurisë.
 • Të jetë tip energjik dhe i afrueshëm me konsumatorët, të komunikojë lehtësisht me të gjithë tipet e njerëzve.
 • Të komunikojë me bashkëpunëtorët ekzistues dhe potencial për të kontribuar me propozime për zhvillimin e shitjes, dërgon porositë duke ju referuar listës së çmimeve.
 • Të bëjë kontrollimin e stokut në pikat tjera dhe të krijoj listat për porositë e klientëve.
 • Të bëjë analiza të produkteve të caktuara të konkurrencës në treg.
 • Të përpilojë raportin e shitjes, aktiviteteve dhe rezultateve ditore.

KËRKESAT dhe AFTËSITË:

 • Preferohet t`i ketë të përfunduara studimet bachelor.
 • Minimum 2 vite përvojë pune në shitje apo shërbimin ndaj klientëve.
 • Preferohet përvojë punë në industrinë e IT-së apo Sistemeve të Sigurisë.
 • Aftësi të mira prezantuese, bindëse dhe negociuese.
 • Njohuri të theksuar të paketës kompjuterike Microsoft Office.
 • Të ketë vetë iniciativë për të punuar i/e pavarur dhe në grup.
 • Patentë shoferi valide dhe përvojë në ngasjen e automjetit.

OFERTA:

 • Paga fillestare 500 Euro neto.
 • Orari i punës prej 08:00 deri 16:00, nga e Hëna deri të Shtunën.
 • Shujta të ushqimit ditor dhe kafe falas.
 • Mbështetje e zhvillimit të vazhdueshëm personal, duke ndjekur trajnime profesionale.
 • Mundësi për të punuar në një kompani me ekip profesional dhe kreativ.

APLIKIMI:

Të gjithë Ju që i posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit të klientit, jeni të mirëseardhur të aplikoni deri më datën 17.04.2023. Kandidatët që përzgjedhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

 

Apliko këtu