www.ofertapune.net Shitës | PunaIme

Shitës

Kompania

Nova Light

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-03-2023

Data e perfundimit

29-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim