www.ofertapune.net Shankiste, Ndihmëse e Kuzhinës | PunaIme

Shankiste, Ndihmëse e Kuzhinës

Kompania

Pasta Fasta

Data e publikimit

24-02-2023

Data e perfundimit

26-03-2023

Lloji i orarit

Full Time

Pozitat:
  • shank dhe ndihmese e kuzhines.
Pergjegjesite :
  • Pergatitje te pastave nga trajnimi i bere paraprak.
  • Mirembajtje e vendit te punes.
  • Miresjellje me klientet e stafin.
  • Pergjegjesi e shkathtesi gjate orarit te punes.
Orari:
  •  nje jave paradite, java tjeter pasdite.
Me kontrate pune.
 
Per aplikim ne numrin : +38349899985 
Apliko këtu