Senior Python Developer – 1 pozite

Kompania

StarLabs

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-04-2022

Data e perfundimit

23-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

StarLabs eshte ne kerkim te 1 Senior Python Developer. 

StarLabs sot ka ekipe me mbi 165 persona dhe eshte ne rritje e siper. Projekti dhe puna eshte ne baza permanente sikurse edhe te gjitha profilet tjera ne StarLabs. 

Pergjegjesite:

 • Shkrim i kodit i cili eshte efikas, i riperdorshem dhe i testueshem
 • Dizajnim dhe implementim i aplikacioneve low-latency, high-availablility dhe me performance te larte
 • Integrimi i elementeve qe jane nga ana e shfrytezuesit te cilat jane te zhvilluara nga front-end programeret 
 • Implementim i sigurise dhe mbroja e te dhenave
 • Integrim i zgjidhjeve te data storage

Aftesite:

 • Experience minimale 3 vjet ne Python
 • Frameworks (Django, Flask etj.)
 • Eksperience me databaza sidomos ne PostgreSQL
 • Din mire HTML, JS, CSS 
 • Aftesi ne Linux Sisteme
 • Eksperience me GIT apo vegla tjera te ngjajshme
 • Eksperience me Unit Testing
 • Eksperience me Docker apo teknologji te ngjajshme
 • Niveli i gjuhes angleze te jete i larte (nje nga kushtet kryesore)
 • Te perballoje pune dinamike ne baza ditore
 • Te kete vullnet per te mesuar
 • Saktesi dhe fokus ne pune

Aftesi opcionale:

 • Selenium dhe Asyncio
 • Aftesi bazike ne administrim te sistemeve dhe veglave te automatizimit si Ansible, Puppet, Chef
 • Aftesi me  AWS, GCP, Lambda, Cloud Functions
 • Clickhouse DB
 • Ansible Celery

Cka ofron StarLabs

 • Mentorim dhe keshilla
 • Ndihme nga i gjithe stafi per aftesim profesional
 • Mundesi ngritje ne karriere
 • Mundesi ne aftesim profesional
 • Sigurim Shendetsor
 • Ambient profesional edhe super friendly
 • Game room (Hapsire e dedikaur per Playstation, Pikado, Table football, Ping Pong)
 • Social Clubs (Termine javore per sporte, pjesemarje ne turnire lokale, esports and tournaments)
 • Pune hibride (nga zyrja dhe shtepia)
 • Trajnime dhe Workshops ne teknologji te ndryshme ne StarLabs
 • Trajnime profesionale nga klientat e StarLabs
 • Bonuse te ndryshme si ne Shtije, Rekrutim, etj.
 • Hackathons the mudesi te spinoff/investimit nga StarLabs
 • Ambient pune pa presion te larte apo mikromenaxhim
 • Kurse ne pune te gjuhes angleze

Apliko këtu