www.ofertapune.net Sektorist, Sektoriste (Arkatare) | PunaIme

Sektorist, Sektoriste (Arkatare)

Kompania

Lifestyle

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-03-2023

Data e perfundimit

05-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Butiku Life Style shpall konkurs pune për:
 
Sektorist, Sektoriste (arkatare)
 
Lokacioni: Te nënkalimi afër KEDS
 
Page e përshtatshme për pozitën 
 
Aplikoni duke vizituar dyqanin (e preferueshme) ose në nr tel: 049 958 224
Apliko këtu