www.ofertapune.net Sektorist në sektorin e pemeve dhe perimeve, Depoist | PunaIme

Sektorist në sektorin e pemeve dhe perimeve, Depoist

Kompania

Nora Market SH.P.K

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

01/09/2020

Data e perfundimit

14-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Nora Market SH.P.K – Shpall konkurs për pozitat:

 1. Sektorist në sektorin e pemeve dhe perimeve – 2 Vende të lira
 2. Depoist– 2 Vende të lira

Detyrat dhe përgjegjësitë për poziten e Sektoristit:

 • Bën pergaditjen e porosise per pemë dhe perime
 • Bën kujdes per mallin në sektor
 • Kujdeset per higjienen e rregullt dhe mirëmbajtjen e sektorit

Detyrat dhe përgjegjësitë për poziten e Depoistit:

 • Rregullon hapësirën në depo
 • Bën kujdes per mallin në depo
 • Kujdeset per higjienen e rregullt dhe mirëmbajtjen e depos

Kriteret qe duhet plotesuar : 

 • Te kenë të perfunduar shkollimin e mesem
 • Te kenë aftësi komunikuese
 • Te jene bashkëpunues dhe të shkathet
 • Te respektojne rregullat e punes
 • Aplikuesit me pervoje pune kanë përparesi ne punesim
 • Te jene te gatshem te punojne sipas rregullores se punes

Vendi: Nora Market SH.P.K, Vragoli-FUSHE KOSOVE

 

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj ne e-mail adresen  [email protected]