www.ofertapune.net Sektorist i pemëve, Arkatare | PunaIme

Sektorist i pemëve, Arkatare

Kompania

Tregu Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-08-2023

Data e perfundimit

27-09-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

049 719 222 (Viber)