www.ofertapune.net Sektorist i pemëve, Arkatare | PunaIme

Sektorist i pemëve, Arkatare

Kompania

Tregu Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11-05-2023

Data e perfundimit

10-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim