Sektorist/e, Arkatare

Kompania

Tregu Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-04-2022

Data e perfundimit

28-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim