www.ofertapune.net Sektorist/e, Arkatar/e, Furnizues me Perime | PunaIme

Sektorist/e, Arkatar/e, Furnizues me Perime

Kompania

Vipros Market

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-05-2023

Data e perfundimit

23-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

“Vipros” SH.P.K me seli në Prishtinë,  shpallë:

K O N K U R S

Pozitat:

 • Sektorist/e (Bregu i Diellit)
 • Arkatar/e (Bregu i Diellit)
 • Furnizues me Perime

Vendi i punës: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitat e shpallura janë:

Furnizues me Perime:

 • Është përgjegjës për të furnizuar pikat e Vipros me pemë dhe perime duke u paraqitur në tregjet e pemëve dhe perimeve për të bërë furnizimin.
 • Është përgjegjës për të u kujdesur për të përcjellore trendin e çmimeve për pemë dhe perimeve në tregun vendor.

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • Përvoje relevante e punës në fusha të ngjashme
 • Të posedoj patentë shofer (kategoria B)
 • Të jetë fleksibili në orar të punës

Sektorist/e:

 • Është përgjegjës për sistemimin, organizimin dhe mbushjen e vazhdueshme të hapësirave ekspozuese me mallra sipas standardeve të kompanisë
 • Informon klientët lidhur me specifikat dhe informatat tjera që kërkohen për produktin duke e shërbyer klientin në mënyrë më të mirë;

Arkatar/e:

 • Është përgjegjëse për mirëpritjen dhe ofrimin e shërbimit të duhur ndaj klientëve;
 • Përkujdeset për menaxhimin e arkës, mbajtjen në gjendje të pastër, të rregullt dhe aplikimin e masave të sigurisë

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • ​Të ketë përfunduar shkollën e mesme
 • Përvojë relevante e punës në fusha të ngjashme

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet të i dërgojnë këto dokumente:

 • CV-në dhe Dëshmitë e përgatitjes shkollore.

Aplikimi bëhet përmes butonit APLIKO ose duke dërguar Cv tuaj në [email protected] ose [email protected]

Konkursi është i hapur deri me datë: 24.06.2023

 

Apliko këtu