www.ofertapune.net Sektorist/e | PunaIme

Sektorist/e

Kompania

Europrint

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-10-2023

Data e perfundimit

29-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Europrint hap konkurs për plotësimin e pozitave për:

Sektorist/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Shërbimi ndaj klientëve
  • Mirëmbajtja e rafteve
  • Informon klientët mbi produktet 

Orari:

2 ndërrime: 

  • 1. nga ora 08:30 – 16:30
  • 2. nga ora 11:00 – 19:00

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”, duke dërguar CV në emailin [email protected] ose në zyren tona 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?