www.ofertapune.net Sektorist/e (10), Administrator/e | PunaIme

Sektorist/e (10), Administrator/e

Kompania

AVR Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11-05-2023

Data e perfundimit

29-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Konkurs

AVR Group LLC me seli në Vranjevc , Prishtinë është kompani e specializuar në shitjen me pakicë dhe shumicë të produkteve të ndryshme të tekstilit, kozmetikës, higjenës , teknologjisë, etj

Ne shpallim konkurs për:

Sektorist/e (10 Pozita)

Përshkrimi i punës:

 • Menaxhimi i klientëve dhe mirëpritja e konsumatorëve
 • Përgjigje të ankesave/kërkesave të konsumatorëve
 • Mirmbatja e raftefe dhe kontrollimi produkteve
 • Asiston konsumatorët të gjejnë produktet e kërkuara

Kualifikimet e kërkuara:

 • Shkollimi i mesem, shkollimi universitar është përparësi.
 • Përvojë pune në fusha të ngjajshme ;

Administrator/re (1 Pozitë)

Përshkrimi i punës:

 • Administrator-ja është përgiegjëse për regjistrimin e faturave të blerjes,shpenzimeve,në sistem
 • Ekzekutimin e të gjitha pagesave,kontrollit të llogarive bankare për tërheqie dhe arkëtime
 • Barazimet me furnitorë dhe kliente,
 • Bën hapjen e llogarive/kartelave të furnitorëve dhe të klienteve te rinj sipas kërkesave të përcaktuar në politikën dhe proceduren e kompanisë
 • Raporton për ecurinë e punëve dhe të barazimit me klientë dhe furnitorë
 • Të tiera në kordinim me udheheqesin e departamentit të financave,

Kualifikimet e kërkuara:

 • Shkollimi i mesem, shkollimi universitar është përparësi ;
 • Përvojë pune në fusha të ngjajshme ;
 • Të ketë aftësi të mira kompjuterike në gjithë aplikacionet e MSOffice

Aftësi personale:

 • Të posedoni parimin e objektivitetit dhe sjelljen profesionale.
 • I/E vëmendshem ne detaje.
 • Të posedojë aftësi të mira ndërpersonale
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizimi dhe komunikimi
 • Aftësi për menaxhimin e punës nën presion

Konkursi mbetet i hapur deri më 22.05.2023 Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV në email adresën [email protected] vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kriteret do të kontaktohen

Apliko këtu