www.ofertapune.net Sektorist | PunaIme

Sektorist

Kompania

Tregu Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-01-2023

Data e perfundimit

04-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Tregu Group shpallë konkurs për:

  • Sektorist

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përvojë pune të shitjes me pakicë.
  • Përgjegjësi për sektorin e caktuar.
  • Aftësi të mira komunimkimi.
  • Ambicie dhe motivim.

Apliko për tu bërë pjesë e një vendi të ngrohtë me kushte të mira pune.

Si të aplikoni?

Kandidatët e interesuar, mund të zgjedhin të aplikojnë nëpërmjet njëres nga këto mënyra:

Apliko këtu