Sales Representative

Kompania

Go Shipping Kosovo

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

12-05-2022

Data e perfundimit

10-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kompania jone GO SHIPPING KOSOVO LLC cdo dite e me shume po rritet, andaj kemi nevoje qe ekipit tone t’i shtohet edhe nje person i kualifikuar ne departamentin e shitjes :

Pozita: Sales Representative 

Kushtet: 

  • Njohja e gjuhes Angleze
  • Pervoje minimum 2 vjet ne sherbim te transportit nderkombetar te mallrave
  • Aftesi te shkelqyeshme ne komunikim
  • Aftesi per te permbushur dhe tejkaluar target shitjet
  • Aftesi te shkelqyeshme ne menaxhimin e kohes dhe percaktimin e prioriteteve
  • Aftesi baze kompjuterike

Ju lutem dergoni CV-te ne emailat e me poshtem; 
[email protected]
[email protected]

Apliko këtu