www.ofertapune.net Sales Representative | PunaIme

Sales Representative

Kompania

jCoders

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-08-2022

Data e perfundimit

22-09-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Pozita: ????? ??????????????

Qyteti: Prishtine

Angazhimi: 40 orë në javë

Përshkrimi i jCoders

jCoders tash e 6 vite edukon të rinjt e moshave 7 – 18 në STEM (Science, Technology, Engineering and Math) me fokus më të madh në Teknologji dhe Inxhinieri. Ne jemi i vetmi institucion në ballkan që mbanë vulën e cilësisë së edukimit STEM nga AdvancED dhe punën me nxënës e bëjmë me shumë dashni dhe krenari.

Përveq trajnimeve që mbahen me nxënës, ne gjithashtu jemi te dedikuar në zhvillimin e kurrikulave të reja, përditësimin e metodologjisë së punës, dhe mbajtjen e ngjarjeve të ndryshme teknologjike për nxënësit tonë. jCoders ka një rol aktiv në shoqëri, ku ne jemi implementues të projekteve të ndryshme siç janë Tech Heroes, SEP (Simulatori i Eksperiëncës Punës) dhe Film Making Courses. Kjo e bën jCoders një ambient të punës i cili nxitë kreativitetin dhe inovacionin jo vetëm për nxënësit tanë por edhe për gjithë ekipin.

Cka presim nga anëtarët e ekipit tonë:

Prezantimi, promovimi dhe dhe shitja e produkteve/shërbimeve duke përdorur argumente të forta për klientët ekzistues dhe ata potencial

– Kryerja e analizës së kostos dhe përfitimit dhe përmbushja e nevojave të klientëve ekzistues/potencial.

– Krijimi, zhvillimi dhe ruajtja e marrëdhënieve pozitive mes biznesit dhe klientit.

– Kontaktaktimi i klientëve ekzistues dhe potencial përmes telefonit.

– Përshpejtimi i zgjidhjes së problemeve dhe ankesave të klientëve për të maksimizuar kënaqësinë

– Arritja e objektivave dhe rezultateve të shitjeve të dakorduara brenda afatit

– Koordinimi me me antarët e ekipit dhe departamentet e tjera për shitje.

– Analizimi i potencialit të territorit/tregut, gjurmimi i shitjeve.

-Menaxhimi i raporte mbi nevojat e klientëve, problemet, interesat, aktivitetet konkurruese dhe potencialin për produkte dhe shërbime të reja.

– Përmirësimi i vazhdueshëm përmes “feedbacks”

??? ??̈?????? ??? ?????????̈?:

– Njohuri të mira të gjuhës Angleze
– Të jetë i gatshëm për angazhim me orar të plotë (8 orë/ditë)
– Eksperiencë në shitje dhe në marketing
– Preferohet të ketë të mbaruar një studim relevant në fushën e Marketingut
– Aftesi të theksuara të komunikimit.dhe organizimit me klientët.

Benefitet:

Përmbushje personale përmes kontributit në komunitet dhe në individ.
Zhvillimi profesional përmes trajnimeve dhe aktiviteteve në grup
Mbështetje e vazhdueshme personale, mbikëqyrje për t’ju ndihmuar të keni sukses.
Pjesëmarrje në ngjarje të ndryshme që organizohen nga jCoders dhe komuniteti.
Rrjetëzimi me komunitetin e IT-së

Afati i fundit per aplikim: 01.09.2022

Për të aplikuar ju lutem plotësoni formularin:

https://forms.clickup.com/4501590/f/49c2p-1317/3IYRFVWZC0D7ULMII3