www.ofertapune.net Saldues / Metalpërpunues (7) | PunaIme

Saldues / Metalpërpunues (7)

Kompania

Metal BAU

Telefoni

044/262-677

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10/08/2020

Data e perfundimit

23-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Ndertimtari

Kompania Metal Bau shpallë konkurs për punësimin e 7 (shtatë) salduesve me përvojë në sektorin e metalpërpunimit.

Kandidatet qe posedojnë certifikaten EN ISO 9606 do të kenë përparësi .

Për të aplikaur në këto pozita, Ju lutem dergojeni CV’në tuaj në: [email protected]

Për më shumë rreth këtij konkursi mund të na kontaktoni në numrat e telefonit:

044 26 26 77 dhe 044 41 99 26