www.ofertapune.net Rrobaqepëse (Praktikante) | PunaIme

Rrobaqepëse (Praktikante)

Kompania

Pristine Original

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-01-2023

Data e perfundimit

26-09-2023

Lloji i orarit

Full Time

Pristine Original hap konkurs për Rrobaqepëse (Praktikante)

Kerkojme Rrobaqepëse (Praktikante), me mundësi punësimi pas 1-3 muajve  (varesisht sa eshte e shkathët per të mësuar).

Të jetë e interesuar per mësim te qepjes
Të ketë vullnet për punë, energji pozitive dhe e pershtatshme për punë në grup.
Preferohet mosha 17-25 vjet
Të ketë vendbanimin në Prishtinë.

Orari i punës : 08:00 – 16:00
Weekend : Pushim
Lokacioni : Prishtinë Qendër

Te gjithë të interesuarit për punë ju lutem kontaktoni në:

+39349114098
[email protected]
www.prstine.com