www.ofertapune.net Rrobaqepëse (40) | PunaIme

Rrobaqepëse (40)

Kompania

Minna Fashion

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

20-01-2023

Data e perfundimit

19-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

POZITA: RROBAQEPESE (40 pozita te lira)

1. RROBAQEPESE PROFESIONALE ME MAKINE (20)
2. RROBAQEPESE ME GJILPERE (20)

Ambient i mire pune me orar te plote, 5 dite ne jave dhe pushime me pagese.

Vendi i punes: Rruga Qarkore afer ish-fakultetit FAMA ne GJILAN.

Shfrytëzojeni këtë mundësi për t’u bërë pjesë e kompanisë dhe na kontaktoni në +38348801074

Kandidatet e përzgjedhur do te ftohen per intervistë.

Apliko këtu