www.ofertapune.net Rrobaqepëse (15) | PunaIme

Rrobaqepëse (15)

Kompania

Craft

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

17-11-2023

Data e perfundimit

16-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Craft Corp
Hap konkurs për:

  • 15 Rrobaqepëse

Kerkojme rrobaqepse me përvojë pune dhe profesionale në qepje të rrobave.

  • Duhet të ketë njohuri të mire të punës me makinë.
  • Të jetë e shkathtë dhe të bashkëpunoj në çdo moment me koleget e punes.

Orari i punes: e Hene-e Shtune 8:00 deri 4:30. Cdo e dyta e shtune është pushim.
Lokacioni: Fushë Kosovë.
Paga: 400€ + shujta

Mënyra e aplikimit:
Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë përmes numrit të telefonit +383 45 246 745 ose butonit “Apliko Këtu”

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?