www.ofertapune.net Rrobaqepëse (2), Praktikantë (5) | PunaIme

Rrobaqepëse (2), Praktikantë (5)

Kompania

Azma Couture

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15-09-2023

Data e perfundimit

15-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Azma Couture shpall konkurs për

  • 2 Rrobaqepëse

Detyrat dhe pergjegjesite:

  • Montimi i fustanave
  • Qepja e fustanave
  • Adaptimi i fustanave per trupin e klientit.

Kriteret:

  • Te kete eksperience paraprake ne kete fushe.

Azma Coutureshpall konkurs për

  • 5 praktikantë me mundësi punësimi

Te jene te motivuara per pune dhe njohuri te reja.

Paga sipas marreveshjes*

Te gjithe te interesuari/at mund te kontaktojne ne numrin e telefonit: 048 125 129