www.ofertapune.net Rrobaqepës/e (5) | PunaIme

Rrobaqepës/e (5)

Kompania

Mobileria DONI

Telefoni

044/677-851

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18/06/2020

Data e perfundimit

30-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Doni Company” shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës për:

Pozitat:

  1. Rrobaqepës/e (5)

Kandidatët duhet ti plotësojnë këto kushte:

  • Të kenë përvojë
  • Të jetë fleksibil dhe tu përgjigjet pozitivisht ndryshimeve
  • Të ketë provoj pune, në prerje dhe qepje.
  • Së paku shkolla e mesme e kryer (preferohet shkolla e tekstilit/rrobaqepesise),
  • Njohuri të makinave të Qepjes.

Pergjegjsite:

  • Të bëjë selektimin e pajisjeve për qepje
  • Të respektojë orarin e punës
  • Të jetë fleksibil në orar të punës

Te interesuarit/at te kontaktojnë në ketë numër: 044 677 851.

Konkursi është i hapur nga data 30.06.2020

Adresa: Rruga Prishtinë-Podujevë, Bardhosh