www.ofertapune.net Roje Fizike (Sigurim) (10) | PunaIme

Roje Fizike (Sigurim) (10)

Kompania

International Security Association

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21-11-2022

Data e perfundimit

21-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Siguri & Mbrojtje

Kompania e sigurimit “International Security Association” shpallë konkurs për vende të lira pune:

Pozita: Roje Fizike (Sigurim)- 10 Persona

Dokumentet & Kualifikimet e kërkuara bazike:
  • Certifikata e te kaluares kriminale (Policia)
  • Certifikata qe nuk je nen hetime (Gjykata)
  • Diploma e shkolles se mesme
  • Aftesi per te punuar nen presion dhe me orar fleksibil.

Lokacioni: Rruga “Ismajl Qemajli” 138 Lagjja Arbëria Prishtinë

Mënyra e Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë në numrin e telefonit:   +383 43 70 70 80  apo ne emailin [email protected]

 

 

Apliko këtu