www.ofertapune.net Roje Fizike | PunaIme

Roje Fizike

Kompania

Delta Security

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-09-2023

Data e perfundimit

02-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Sigurim

Delta Security sh.p.k. është kompani që vazhdimisht rritet dhe zgjerohet si rezultat i mirëbesimit të klienteve tanë dhe punën profesionale që ne ofrojmë.

Nëse kërkoni një punë atraktive, kushte të mira pune, paga konkurruese në treg dhe mundësi zhvillimi profesional ju ftojme të aplikoni për vende të lira të punës në Delta Security.

Delta Security sh.p.k. shpall konkurs për:

Pozita: ROJE FIZIKE (PUNËTOR TË SIGURIMIT THEMELOR)

Vende të lira pune: 5 POZITA

Vendi i Punës: Prishtine/ Veternik

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët janë si vijon:

  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  • Mos të jetë i dënuar apo ndjekur penalisht;
  • Preferohet të posedojnë Licencë valide si Punëtor i Sigurimit Themelor

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë:

  1. Fizikisht në zyrën qendrore të Delta Security sh.p.k., në adresën: rr. Enver Maloku nr.108/1, Bregu i Diellit (ngjitur me objektin furra qerimi 1), kati 4, Prishtinë, apo
  2. Përmes postes elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: [email protected] ose telefon: +38345/713950

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 30.09.2023, çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00!