Roje Fizike (4) – Magjistralja Prishtinë- Lipjan, Çagllavicë

Kompania

Delta Security

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-05-2022

Data e perfundimit

09-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Sigurim

Mundësi e mirë punësimi, me kushte të mira të punës dhe pagë konkuruese në treg!

Delta SecurityKompani Profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë në Republikën e Kosovës që nga viti 2006,

SHPALL KONKURS

Pozita : Roje Fizike (Punëtor të Sigurimit Themelor)

Vende të lira pune: 4 Pozita

Vendi i punës: Magjistralja Prishtinë- Lipjan, Çagllavicë

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

  • Të posedojnë Licencë valide si Punëtor të Sigurimit Themelor,
  • Të kenë të përfunduar së paku shkollimin e ulët (shkollën fillore),
  • Mos të jenë të dënuar apo të ndjekur penalisht.

ORARI I PUNËSTetë (8) orë në ditë, pesë (5) ditë pune në javë.

PAGESA MUJORE350.00€

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë:

  1. Fizikisht në zyrën qendrore të Delta Security sh.p.k., në adresën: rr. Enver Maloku nr.108/1, Bregu i Diellit (ngjitur me objektin furra qerimi 1), kati 4, Prishtinë, apo
  2. Përmes postes elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: [email protected]

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 10.06.2022, çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00!

Ju mirëpresim!

Apliko këtu