Rekrutere

Kompania

Global Work & Training Agency

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-08-2022

Data e perfundimit

28-11-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Burime Njerëzore

Global Work & Training Agency shpall konkurs pune për:

Rekrutere

Kualifikimet:
 • Te jete e diplomuar ne nivelin universitar,
 • Komunikimi i rrjedhshem ne gjuhen angleze
 • Shkathtesi te mira komunikimi
 • Eksperienca ne HR (e preferueshme)
Kushtet e punes: 
 • Orari 09:00-17:00,
 • Ditet e punes: E Hene – E Premte,
 • Paga: 500€ Bruto
Detyrat e punes:
 • Intervistimi i kandidateve
 • Kthimi i e-mail-ave,
 • Profilizimi i pozitave te punes,
 • Si dhe pune te tjera administrative sipas punedhenesit
Mënyra e aplikimit: 
 
Personat të cilët jane të interesuar per te aplikuar, ju lutem na kontaktoni duke derguar CV në email: [email protected]
Te interesuarit të aplikojnë me se largu deri me daten 01 Shtator, 2022
 
Apliko këtu