Regjisor/e (2)

Kompania

Imagine Films

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

19-04-2022

Data e perfundimit

23-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kompani Imagines Films ShPK ,hap konkurs pune për:

  • Regjisor/e (2)

Detyrat dhe përgjegjësit:

  1. Krijimi I skenarit per videoklipe dhe reklama.
  2. Udheheqja (Directing) e ides se krijuar nga vet-ja ose klienti.
  3. Mbikëqyrja e procesit të preproduksionit, produksionit dhe post produksionit.
  4. Monitorimi i projektit që të shkojë sipas orarit dhe buxhetit të planifikuar
  5. Mban marrëdhënie pozitive midis klienteve dhe ekipit
  6. Kryen të gjitha detyrat e tjera të përcaktuara nga menaxheri në kuadër të fushës së përgjegjësisë

Ne ofrojmë:

Pagë atraktive

Trajnim dhe zhvillim professional

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes e-mailit: [email protected] duke dërguar CV-në.

Apliko këtu