www.ofertapune.net Recepsioniste | PunaIme

Recepsioniste

Kompania

Shell Kosova

Telefoni

049/940-014

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

13/10/2020

Data e perfundimit

27-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Hoteleri

Pozita: Recepsioniste

Lokacioni: Vragoli (Fushë Kosovë)

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • PËRGJEGJËSE PËR KRYRJEN E KONTROLLIT TË IDENTITETIT TË MYSAFIRIT SI DHE TË GJITHA PROCEDURAVE TË ZAKONSHME NË RECEPCION, PLOTSIMIN E KËRKESAVE TË MYSAFIRËVE;
 • PËRGJËGJËSE PËR MBAJTJEN E EVIDENCËS SË MYSAFIRËVE DHE TË VIZITORËVE QË HYJNË DHE DALIN NGA HOTELI;
 • PËRGJEGJËSE PËR ZHVILLIMIN E BISEDAVE PERSONALE TELEFONIKE ME KLIENT DHE SHITJE TË SHËRBIMEVE;
 • PËRGJEGJËSE PËR DORËZIMIN DHE PRANIMIN E ÇELËSAVE TË DHOMAVE;
 • PËRGJEGJËSE PËR TRAJTIMIN PROFESIONAL TË REKLAMACIONEVE TË MYSAFIRËVE, BRENDA KUADRIT TË MUNDËSIVE;
 • PËRGJEGJËSE PËR PËRKUJDESJE TË SJELLSHME, MIQËSORE, PROFESIONALE DHE XHENTILE NDAJ MYSAFIRËVE;
 • PËRGJEGJËSE PËR PËRMBUSHJEN DHE RESPEKTIMIN E STANDARDEVE TË SHËRBIMIT NË RECEPCION;
 • PËRGJEGJËSE PËR ZGJERIMIN DHE RUAJTJEN E KONTAKTEVE ME MYSAFIRËT;
 • PËRGJEGJËSE PËR PROCESIN E REGJISTRIMIT TË MYSAFIRËVE, MARRJEN E TË GJITHA INFORMATAVE;
 • TË RESPEKTOJË HIERARKINË DHE SPECIFIKAT E KOMPANISË;
 • RUAJTJA E RAPORTEVE KOLEGIALE ME DEPARTAMENTET DHE SEKTORËT E TJERË TË KOMPANISË.

KUALIFIKIMI DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • MENAXHIMI I NJERËZVE, PLANIFIKIMI, NGRITJA E PUNËS NË GRUP, DHËNJA E INFORMATAVE KTHYESE, SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT;
 • SHKATHTËSI TË SHKËLQYERA NË KOMUNIKIM;
 • ARSIMIMI PROFESIONAL NË FUSHËN TURIZMIT DHE HOTELERISË, EKONOMISË APO TË NGJAJSHME;
 • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER;
 • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE E DOMOSDOSHME;
 • PATENT SHOFER, KATEGORIA-B E DOMOSDOSHME;
 • PËRVOJË PUNE, SË PAKU 3 VJET.

APLIKIMI DUHËT TË BËHET VETËM ONLINE DUKE DERGUAR CV-NË TUAJ ME FOTO PËRMES E-MAIL ADRESËS: [email protected]

NË SUBJEKT LE TË SHENOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORËS 08.00-17.00 NË TEL: +38649940014