www.ofertapune.net Recepsioniste | PunaIme

Recepsioniste

Kompania

Ame Laser Clinic

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03/09/2020

Data e perfundimit

01-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Ne jemi duke kërkuar një recepsioniste miqësore dhe organizative. Në këtë pozitë, ju do të mirëprisni klijentet në qendren tonë, duke bërë rezervimet për terminet e trajtimve që sherben qendra jonë për ta, dhe në pergjegjesi gjatë trajtimve të ndjekim nevojat e klijentve tanë. Kandidatja jonë ideale duhet të paraqes një imazh të shkëlqyer të qendres tonë dhe që të lë përshtypje të shkëlqyer.

Detyrat dhe Pergjegjesitë:

 • Është përgjegjëse për të siguruar shërbime të shkëlqyeshme për të gjithë klijentet që nga momenti i kontaktimit.
 • Ofrimi i shërbimeve cilësore për klijentët,
 • Mikëpritja e klijentëve dhe sherbimi korrekt,
 • Komunikimi përmes telefonit dhe emailave,
 • Komunikimi sipas kërkesës promocionale të qendres,
 • Përgjegjëse për rezervimet tretmanve dhe sherbimve qe ofronë qenrda AME

Aftësitë:

 • Të ketë të përfunduar shkollen e mesme
 • Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office
 • Njohja e shkëlqyer e gjuhës angleze(Gjuhët tjera janë perparesi)
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi në të folur dhe të shkruar,
 • Aftësi të mira organizative dhe sociale
 • E motivuar për punë.

Të gjithë kandidatët që permbushin kriteret e kërkuara luten të dergojnë CV-të e tyre në emailin: [email protected].