www.ofertapune.net Recepsioniste | PunaIme

Recepsioniste

Kompania

Keit

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-04-2023

Data e perfundimit

29-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

VEND PUNE RECEPSIONISTE NË PRISHTINË
 
Kandidatët duhet të kenë këto karakteristika:
  • Diplomë e shkollës së lartë, preferohen shkenca shoqërore.
  • Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze.
  • Aftësi të mira komunikuese.
  • Aftësi të mira bashkëpunimi me kolegët.
  • Dëshirë për të punuar dhe mësuar.
APLIKO NË:  KEIT.AL/KARRIERE OSE DËRGONI CV TUAJ NË [email protected]
Apliko këtu