www.ofertapune.net Recepsionist/Night auditor | PunaIme

Recepsionist/Night auditor

Kompania

HOTEL INTERNATIONAL PRISHTINA & SPA

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13/08/2020

Data e perfundimit

24-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Hotel International Prishtina & SPA shpall konkurs:

Pozita: Recepsionist/Night auditor (1)

Përgjegjësitë:

-Siguron shërbime cilësore  për të gjithë mysafirët e hotelit,

-Pritja me mirësjellje e mysafirëve të cilët kanë arritur në hotel,

-Evidentimi  i problemeve në hapësirën e hotelit gjatë ndërrimit së natës,

-Kryerja e pagesave për shërbimet e ofruara nga hoteli.

Aftësitë:

-Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office,

-Njohja e gjuhës angleze,

-Të jetë komunikativë,

-I/e motivuar për punë,

-Mosha e preferuar: mbi 35 Vjeç.

Të gjithë te interesuarit të na kontaktojnë në email: [email protected]

Me respekt

Hotel International Prishtina & SPA