www.ofertapune.net Recepsionist/e (Ndërrimi i natës) | PunaIme

Recepsionist/e (Ndërrimi i natës)

Kompania

Venus Hotel

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-11-2022

Data e perfundimit

04-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

1.Pozita : Recepsionist/e  (Ndërrimi i natës)

Detyrat dhe përgjegjsitë:

 • Mirëpret  dhe përshëndes mysafirët
 • Informon mysafirët mbi shërbimet e hotelit dhe tarifat
 • Bashkëpunon me stafin
 • Monitoron vizitorët në hotel
 • Zbaton rregullat dhe politikat e hotelit

Kriteret:

 • Njohja e gjuhës angleze obligative
 • Përvojë adekuate pune ( e preferueshme)
 • Vëmendje në detaje dhe saktësi
 • Pamje dhe qëndrim professional
 • Eksperiencë në komunikim me mysafir / klient, mundësisht në një mjedis mikpritës
 • Aftësitë administrative

Te gjithë të interesuarit për këto pozita duhet të dërgojnë CV-në,  në e-mail adresën: [email protected] , ose fizikisht në Venus Hotel (Magjistralja Prishtinë-Lipjan).

Apliko këtu